flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових проваджень!

10 жовтня 2018, 10:05

Відповідно до ст. 147 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»  3 жовтня 2018 року розпочав свою роботу Центральний апеляційний господарський суд в апеляційному окрузі, що включає Дніпропетровську, Запорізьку та Кіровоградську області з місцезнаходженням у місті Дніпрі, за адресою: 49000, м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 65.

Повідомлення про початок роботи Центрального апеляційного господарського суду оприлюднено в газеті «Голос України» № 185 (6940) від 03.10.2018 року.

Звертаємо Вашу увагу на те, що Дніпропетровський апеляційний господарський суд  з 03.10.2018 року припинив здійснення правосуддя у зв'язку із публікацією в газеті «Голос України»  повідомлення про початок роботи Центрального апеляційного господарського суду.

Відповідно до ч. 5 ст. 31 Господарського процесуального кодексу України, у разі ліквідації або припинення роботи суду справи, що перебували у його провадженні, невідкладно передаються до суду, визначеного відповідним законом або рішенням про припинення роботи суду.

Після здійснення автоматизованого розподілу справ, прийнятих Центральним апеляційним господарським судом, учасники судових проваджень будуть повідомлені про дату та час розгляду справ у передбаченому законом порядку.

          Крім того повідомляємо, що порядок подачі апеляційних та касаційних скарг – не змінюється:

-  апеляційна скарга подається через місцевий господарський суд, який розглянув справу.

-  касаційна скарга подається через апеляційний господарський суд, який прийняв оскаржуване рішення чи  постанову.

Всі документи, а саме: апеляційні скарги, відзиви, клопотання у справах,  заперечення тощо, просимо адресувати до Центрального апеляційного господарського суду: 49000, м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 65.