flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування відвідувачів суду та учасників судових процесів

02 лютого 2023, 12:21

В період  з 20 жовтня по 21 листопада 2022 року Центральним апеляційним господарським судом  проведено анонімне анкетне опитування (онлайн) учасників судових процесів щодо якості та ефективності роботи суду.

В опитуванні взяли участь респонденти, які є законними представниками іншої особи (адвокати) та безпосередні учасниками судових процесів, які представляють особисто себе. Також респондентами виступили особи, які мають повну вищу юридичну освіту, і є цілком обізнаними з роботою судів та суддів.

Зокрема, учасникам опитування було запропоновано оцінити зручність умов перебування громадян в суді (достатність та зручність місць для очікування, оформлення документів; чистота та прибраність приміщень суду; можливість користування туалетами тощо), повноту, якість та доступність інформації для відвідувачів суду (наявність інформаційних стендів, зразків документів, порядку сплати судового збору, тощо), а також ефективність організації роботи суду (дотримання строків та процедур розгляду справ; вчасність, з урахуванням поштового перебігу, надіслання судом повідомлень про розгляд справ; обґрунтованість перенесення судових засідань, тощо).

Опитування  проводилося  з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості роботи суду та визначення рівня задоволеності організацією роботи суду відвідувачів, шляхом он-лайн голосування на офіційній сторінці Центрального апеляційного господарського суду на порталі «Судова влада» та у соціальній мережі Facebook.

З результатами*  узагальнення  заповнених анкет можна ознайомитись за посиланням: АНАЛІТИЧНА ДОВІДКА за результатами проведеного опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду (20.10.2022 – 21.11.2022 року)

* підсумкові діаграми сформовано автоматично за допомогою Google Форми  (програмного забезпечення для адміністрування опитування). Похибка у підсумкових діаграмах в 0,1% суттєво не впливає на результат та коригуванню не підлягає.

 

Дякуємо за співпрацю! Ваша думка для нас дуже важлива!