flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Разом до Перемоги!

20 липня 2022, 13:22

        Вже 147 день Україна веде незламну боротьбу з російськими загарбниками. Кожен з працівників Центрального апеляційного господарського суду вносить свій вклад до наближення нашої Перемоги – займається волонтерською діяльністю, перераховує кошти на допомогу ЗСУ, передає речі, харчові продукти, ліки тощо. 

Діти працівників суду також не залишилися осторонь та доєдналися до ініціативи на підтримку морально-бойового духу Збройних сил України.

Дякуючи Українським воїнам за можливість щоденно просинатися, жити та радіти кожному новому дню малеча намалювала їм обереги,  написала зворушливі листи подяки та підтримки з щирими та світлими дитячими побажаннями.

Сподіваємось, що ці малюнки, листи й особисті вітання – стануть подихом домашнього тепла для військових, підбадьорять наших захисників, стануть для них додатковим джерелом натхнення,  енергії та віри у скорішу Перемогу нашої рідної України.  

Ми зібрали добірку дитячих робіт, які вже передані до волонтерського штабу та зовсім скоро будуть відправлені на передову в пошуках свого нового власника.

Слава Україні!