flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу у справі № 908/2160/23

19 квітня 2024, 15:46

Ухвалою центрального апеляційного господарського суду від 18.04.2024р. відкрито провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю “Науково-Виробничий Комплекс “Укравтоматика” на ухвалу господарського суду Запорізької області від 14.08.2023 року у справі № 908/2160/23 ( суддя Черкаський В.І.) Заявники:1. Державна податкова служба України в особі відокремленого підрозділу Головного управління ДПС у Запорізькій області Кредитори: 1. (заявник 2) Публічне акціонерне товариство “Запоріжжяобленерго” 2. Товариство з обмеженою відповідальністю “Запоріжжяелектропостачання” Боржник - Товариство з обмеженою відповідальністю “Науково-виробничий комплекс “Укравтоматика” банк, здійснюючий розрахунково-касове обслуговування боржника - АТ “КБ “Приватбанк” Розпорядник майна - Коршун В.В. про банкрутство. Розгляд апеляційної скарги призначено на 18.06.2024р. об 11:30.
Засідання відбудеться в приміщенні Центрального апеляційного господарського суду, що розташований за адресою: м. Дніпро,  пр. Дмитра Яворницького, 65, зал засідань № 415а, а у разі надходження відповідних заяв чи клопотань – у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічних засобів учасників провадження у справі та програмного забезпечення "EasyCon".                                  
         Суд звертає увагу інших учасників справи, що достатнім для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції є направлення відповідної заяви з даними представника і доказів його повноважень. Ухвала, щодо кожного окремого представника не постановляється, оскільки питання щодо проведення відеоконференцій по справі вже вирішено ухвалою Центрального апеляційного господарсьокго суду про відкриття провадження.