flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового процесу у справі № 904/1467/23

19 квітня 2024, 15:32

      16.04.2024 в судовому засіданні, при розгляді апеляційної скарги Приватного акціонерного товариства "Науково-виробниче підприємство "Орбіта" на рішення господарського суду Дніпропетровської області від 26.12.2023 року у справі №904/1467/23 (суддя Бажанова Ю.А.) за позовом Приватного акціонерного товариства "Науково-виробниче підприємство "Орбіта", м. Дніпро до відповідача-1: Депозитарної установи Акціонерне товариство "Радабанк", м. Дніпро до відповідача-2: Публічного акціонерного товариство "Національний депозитарій України", м. Київ, Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: 1) Возняк Анатолій Григорович. м. Севастополь, 2) Гнатюк Дмитро Валентинович, м. Дніпро Треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: 1) Товариство з обмеженою відповідальністю "АН-Брокер", м. Херсон, 2) Приватне акціонерне товариство "Фінансова компанія "Актив", м. Ізмаїл     Одеської області про визнання права власності на цінні папери та зобов'язання вчинити певні дії професійними учасниками депозитарної системи України, - оголошено ухвалу про відкладення розгляду апеляційної скарги до 09.07.2024 року о 10:00.
      Засідання відбудеться в приміщенні Центрального апеляційного господарського суду, що розташований за адресою: м. Дніпро,  пр. Дмитра Яворницького, 65, зал засідань № 415а, а у разі надходження відповідних заяв чи клопотань – у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням технічних засобів учасників провадження у справі та програмного забезпечення "EasyCon".
      Суд звертає увагу інших учасників справи, що достатнім для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції є направлення відповідної заяви з даними представника і доказів його повноважень. Ухвала, щодо кожного окремого представника не постановляється, оскільки питання щодо проведення відеоконференцій по справі вже вирішено ухвалою про відкриття апеляційного провадження.